5 Reacties

3 uur geleden

Ik maak een groot deel 4 á 6x 200gr en ik vries die in. Als je appelsiensap (vers geperst) onder doet, blijft het met dat “zuur” iets langer goed. Hierdoor krijg je natuurlijk weer lopende fruitpap, maar dat is opgelost met koekjesmeel zonder suiker

2 uur geleden

Reactie op Thatiana

Ik maak een groot deel 4 á 6x 200gr en ik vries die in. Als je appelsiensap ...
Vanaf hoeveel maanden voeg je koekjesmeel toe?

2 uur geleden

Reactie op BlijeTuimelaar111302

Vanaf hoeveel maanden voeg je koekjesmeel toe?
Mijn dochter is 5,5 maand. En doe er sinds kort koekjesmeel in. Op de creche durven ze zelfs vroeger. Tis vooral om aan te dikken. Want lopende pap eet ze niet graag

2 uur geleden

Ik maak ´s morgens de fruitpap en in frigo bewaren. Heb een koeltasje om mee te nemen 😊

2 uur geleden

En welk fruit vooral? Banaan wordt rap bruin… of is dat niet zo erg? Nog niet echt geprobeerd met sap van sinaasappel