7 Reacties

één maand geleden

Je bent nu 10 DPO (10 dagen na je ovulatie). Lichtjes bruinverlies kan van een innesteling zijn. Zolang je geen rood bloedverlies hebt is je menstruatie nog niet gestart. Kijk het nog even aan, wie weet volgt er wel een zwangerschap en anders even in ‘t oog houden of je maandelijks een kortere LF hebt. In principe heb je met een LF van 10 dagen een kans op zwangerschap. Succes!

één maand geleden

Reactie op Sikka

Je bent nu 10 DPO (10 dagen na je ovulatie). Lichtjes bruinverlies kan van ...
Oké, dankje voor de info! Ik wacht nog even af dan..🤞🏻Vanaf wanneer zou ik kunnen testen? Moest het bij lichtjes bruinverlies blijven?

één maand geleden

Zoals Sikka zegt, kan het altijd een innestelingsbloeding zijn ook.. Ik heb een luteale fase die sterk varieert, van meestal 9 dagen en toch zwanger, dus zeker nog niet ongerust zijn. Testen raden ze meestal aan 14 dagen na ovulatie, maar ook dit is bij iedere vrouw anders 😊.

één maand geleden

Reactie op Aaa4

Oké, dankje voor de info! Ik wacht nog even af dan..🤞🏻Vanaf wanneer zou i ...
Normaal zou je 3 dagen na een innesteling al wel licht positief kunnen testen.

één maand geleden

Reactie op Maité87

Zoals Sikka zegt, kan het altijd een innestelingsbloeding zijn ook.. Ik he ...
Oké dankjewel! Ik vrees dat het toch mijn regels zullen zijn, ze starten vaak op deze manier. Zal teleurstellend zijn, maar goed .. kan nu niet anders doen dan gewoon afwachten natuurlijk. Bedankt voor de info!

één maand geleden

En waren het je regels?

14 dagen geleden

Reactie op LSteurs

En waren het je regels?
Helaas wel!