7 Reacties
8 maanden geleden
Niet te veel schrik hebben!
Wij zijn ook op 6 maanden begonnen met brood met pindakaas erop (allergie preventie)
We sneden de korsten hiervan af, en vervolgens nog het brood In kleine stukjes.
De kaken zijn sterk genoeg om te malen (veeelllll sterker dan onze kaken als volwassenen) en via speeksel kunnen ze het dus makkelijk eten.
Je kindje kan wel gaan kokhalzen, kokhalzen en stikken zijn niet hetzelfde en hoort bij het leerproces! Niet schrikken dus en gewoon laten doen, schrik reactie kan zorgen voor effectief stikken...
8 maanden geleden
Hier nu 10 maanden en is nog altijd niet zit van brood dus krijgt hij elke dag stukjes brood in zijn soep en zo heeft hij het ook vlot naar binnen wij zijn hiermee gestart op 6 maanden
8 maanden geleden
Bij ons gaven ze de tip het brood heel licht te toasten of brood van minstens 1 dag oud te geven in het begin. Vers vers brood is iets moeilijker voor die kleintjes om weg te weeken
8 maanden geleden
Mijn zoontje is nu iets meer dan een week 8 maanden oud en ben ook pas op 8 maanden gestart met brood. Ik doe het in kleine stukjes met soms smeerkaas of Confituur op en dit doppen in de melk voor ik het hem geef. De korstjes doe ik er af maar op deze sabbelt hij dan wel graag











